Wie is de Mol?

Meeslepend bedrijfsuitje voor 20 tot 300 nieuwsgierige mensen

  • Ontdek jij – veel eerder dan anderen – de ware identiteit van de Mol?
  • Zie jij precies wat er schuilgaat achter zijn masker?
  • En is Wie is de Mol? het gespreksonderwerp bij de koffieautomaat op de gang?

 

TEAMSPEL WIE IS DE MOL?

Wie is de Mol? is spannende teambuilding voor groepen van 6 tot 10 personen die met elkaar strijden om de pot. Een spel met sportieve en uitdagende opdrachten die net iets verder gaan. Alles draait om samenwerking en je tegenstanders te slim af zijn. Het team met de meeste punten opent de kluis en krijgt de hoofdprijs.

In elk team zit echter een Mol; een infiltrant die er alles aan doet om de prestaties van jouw team te saboteren en stiekem informatie door te sluizen naar zín eigen team.

Wie is de Mol? kan overal in Nederland worden gespeeld, in een hotel, een groepslocatie maar ook in jullie eigen bedrijf. Jullie kunnen het zowel binnen als buiten spelen.

Wie is de Mol? is momenteel het populairste spel in het aanbod van DOL.
Meer dan 100 bedrijven kozen al voor Wie is de Mol?!

Welke organisaties kiezen voor Wie is de Mol?

Bedrijven die kiezen voor het teamspel Wie is de Mol? zijn uit op een dag vol actie en humor. Ze willen teambuilden met een creatieve en sportieve inslag, waarbij je tegelijkertijd spelenderwijs je collega’s (van een heel andere kant!) leert kennen.


Vraag een offerte aan!

WAT KUNNEN JULLIE VERWACHTEN?

Op dit moment weet natuurlijk nog niemand wie de Mol? in jullie midden is. We kunnen dus ook (bijna) niets verklappen. Maar wel dit: er staat jullie een superspannende dag te wachten, met hilarische verdenkingen en ijzingwekkende cliffhangers, net als in de tv-serie. Je zult alles in het werk moeten stellen om erachter te komen wie de Mol is (tenzij je het zelf bent!).

Tijdens de dag krijgen jullie in ieder geval met deze ingrediënten te maken:

Teams, captains & Mollen

Vooraf worden jullie ingedeeld in teams. Zo weet je zeker dat er een goede collegiale mix is. Elk team krijgt een captain die de jacht naar de Mol in goede banen leidt. Ook de Mollen worden van tevoren ingeseind. (Kunnen zij zich vast inleven in hun rol, oftewel slimme sabotage trucs bedenken!)

Enerverende opdrachten

Tijdens het spel voeren jij en je team allerlei opdrachten uit. Daarmee scoren jullie punten en geld, net als de andere teams. Die opdrachten hebben wij van tevoren samen met jullie organisatie uitgekozen en zijn afgestemd op de locatie.

Laat je inspireren door dit soort opdrachten:

  • Mollenestafette lopen of een andere fysieke opdracht.
  • Blinde Mollentocht of een andere samenwerkingsopdracht.
  • Cluedo of een andere uitbeeldingsopdracht.
  • Speeddate, Pictionary of een andere intelligentieopdracht.

Beslissende bank momenten

Bij de bank wordt het verdiende geld gespaard of ingeleverd tegen puzzelstukken.
Wie mag van het team deze bankacties uitvoeren?

Onthullende interviews

Naast de opdrachten zijn er vragenrondes. Jij en de andere teamleden komen ieder apart de vragensteller onder ogen. Daar krijg je 3 lastige Mol-vragen voorgelegd. Bijvoorbeeld over hoe de Mol eruitziet en wat hij (of zij!) in de opdrachten heeft gedaan of juist niet.

Bloedstollende finale

Op het eind van het spel komen jullie allemaal weer bij elkaar. De identiteit van de Mollen wordt onthuld en de teamuitslagen worden bekendgemaakt. Een van de teams bemachtigt de code van de kluis en wint de hoofdprijs.

Beslissend tribunaal

Het Mollentribunaal, waarvan jullie allen deel uitmaken, bepaalt welke Mol de beste sabotage technieken heeft toegepast. Hij of zij mag voortaan de titel ‘Supermol’ dragen.

Neem contact op!